За фирма Омникомекс


"СД.Омникомекс - Гетов и Сие" е търговска фирма основана през 1994 година в град Плевен със седалище и адрес: гр.Плевен, ул."Герги Кочев 14".

Основната дейност на фирмата е в няколко направления: ОтоплениеДом и Градина.

В отоплението фирмата се е доказала с натрупаният опит, придобит от дългогодишната си работа. Предлагаме голям избор от отоплителни и готварски уреди на твърдо гориво като: камини, готварски печки, котлета, камери за вграждане и други. С наша помощ клиентите правят най-добрият избор в зависимост от техните нужди и потребности. Доверие в това сме получили както от клиентите си така и от партньорите, с който работим.

Решенията за дома се състоят в предлаганите от нас пластмасови изделия в т.ч. бидони, туби, кофи, лейки, легени и други продукти. Резултатите, които сме постигнали в тази сфера са благодарение на удовлетворяването и на най-капризните домакини.

Оградните мрежи и електрозаварените пана са продуктите от категорията, в която сме постигнали отлични резултати през годините.

Водещата цел в нашата работа е гъвкавият и индивидуален подход с всеки бъдещ и настоящ клиент. Дистрибутори сме за региона на доста водещи фирми производители като: Бултрон-Троян, Стефанов-Стражица, Арон-Търговище, БГ-ТЕРМ, Румопласт94-Горна Оряховица, Логос-Габрово, Момина крепост-Велико Търново и други.

Нашият девиз е "РЪКА ЗА РЪКА С ПОТРЕБИТЕЛЯ".